Anchor ad placement(mobile only)
System

Blogger Yukarı Çık Butonu

Retnus Retnus 5 min read
Blogger Yukarı Çık Butonu web site sahipleri tarafından kullanıcılarına fayda sağlaması adına ekledikleri bir eklentidir. Bugün sizlere bu butonun nasıl kolay ve basit bir şekilde sitenize eklemeyi göstereceğim.
  • İlk önce Blogger kontrol paneline giriyoruz. Daha sonra sol aşağıda yer alan Tema sekmesine tıklıyoruz. Ardından özelleştirin yanındaki butona basıyoruz ve buradan HTML'yi düzenle'ye tıklıyoruz.
  • Tema kontrol paneline geliyoruz ve buradan CTRL+F tuşuna basarak /body kodunu aratıyoruz. Size vermiş olduğum kodu /body üstüne yapıştırıyoruz.
  • 2 Adımda yaptığımız gibi tekrardan CTRL+F tuşuna basıyoruz ve bu sefer b:skin bu kodu aratıyoruz(2.ci sıradaki olanın üstüne yapıştırıyoruz). Vermiş olduğum kodu hemen üstüne yapıştırıyoruz ve kaydediyoruz.
  • İşlem bu kadar. Dilerseniz '#03a9f4' - '#00aeef' bu kodu aratarak rengini değiştirebilirsiniz.
1 Adım
İlk önce Blogger kontrol paneline giriyoruz. Daha sonra sol aşağıda yer alan Tema sekmesine tıklıyoruz. Ardından özelleştirin yanındaki butona basıyoruz ve buradan HTML'yi düzenle'ye tıklıyoruz.
2 Adım
Tema kontrol paneline geliyoruz ve buradan CTRL+F tuşuna basarak /body kodunu aratıyoruz. Size vermiş olduğum kodu /body üstüne yapıştırıyoruz.
Accordion_third_title

Epcot is a theme park at Walt Disney World Resort featuring exciting attractions, international pavilions, award-winning fireworks and seasonal special events.

Accordion_fourth_title (alt)

Epcot is a theme park at Walt Disney World Resort featuring exciting attractions, international pavilions, award-winning fireworks and seasonal special events.

Retnus
Retnus Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs.
Yorumlar